Welcome

Welcome

Tuesday, June 24, 2014

Cog au vin

 

Coq-Au-Vin-

    4a0fe218643f1 คือ ไก่อบซอสไวน์แดงใส่หอม และเห็ดดุม เป็นอาหารที่ภัตตาคารแทบทุกแห่งจะต้องบรรจุไว้ในเมนู

   4a0fe218643f1 Coq au vin ( French pronunciation: "rooster/cock with wine") is a French dish of chicken braised with wine,lardons, mushrooms, and optionally garlic. While the wine used is typically Burgundy, many regions of France have variants of coq au vin using the local wine, such as coq au vin jaune (Jura), coq au Riesling (Alsace), coq au pourpre or coq au violet (Beaujolais nouveau),coq au Champagne, etc.

Coq au vin

      4a0fe21472cb2 More info :    How to cook

    4a0fe26dbe7b1 Credit : vacationzone   wikipedia

No comments:

Post a Comment