Welcome

Welcome

Tuesday, June 24, 2014

bœuf bourguignon

 

Boeuf Bourguignon 1

    4a0fe218643f1 จานนี้พ่อครัวเลือกใช้เนื้อแก้มของวัวมาทอดพอสุก ใส่แครอทและหอมหัวใหญ่ผัดจนหอม จากนั้นเคี่ยวในไวน์แดงจากแคว้นเบอร์กันดี พร้อมกระเทียมสดทั้งหัวและน้ำสต็อกเนื้อ เคี่ยวจนเนื้อเปื่อยได้ที่น้ำเริ่มข้นรสชาติชัดเจน เสิร์ฟพร้อมกับมันฝรั่งต้ม เป็นอาหารจานเด็ดของแคว้นเบอร์กันดี ที่ใครๆ ที่ไปเยือนเป็นต้องหาโอกาสกินให้จงได้

    4a0fe218643f1 Beef bourguignon or bœuf bourguignon, also called beef Burgundy, and boeuf à la Bourguignonne, is a well-known, traditional French recipe.

     The dish originates from the Burgundy region (in French, Bourgogne) which is in the east of present-day France.

     It is a stew prepared with beef braised in red wine, traditionally red Burgundy, and beef broth, generally flavoured with garlic, onions and abouquet garni, with pearl onions and mushrooms added towards the end of cooking.

 

bœuf bourguignon

      4a0fe21472cb2 More info : How to cook

   4a0fe26dbe7b1  Credit : tradingshopping  wikipedia

No comments:

Post a Comment