กา-มอง-แบร์ (Camembert cheese) คือเนยแข็ง (cheese) ที่ทำจากน้ำนมวัว มีไขมันสูง เนยแข็ง Camembert ผลิตครั้งแรกในประเทศฝรั่งเศส หลังจากอัดเป็นก้อน จะผ่านการบ่มด้วยเชื้อรา (mold) Penicillium camemberti ทำให้ผิวหน้าปกคลุมด้วยเชื้อรามีสีขาว เนยแข็งชนิดนี้มีความชื้นสูงและมีลักษณะเนื้อนุ่ม
Camembert cheese is a cheese (cheese) made from cow milk is high in fat cheese Camembert produced for the first time in France. After compression, curing with fungi (mold) Penicillium camemberti roughness surface covered with colored white fungus
More info :
Credit : foodnetworksolution
No comments:
Post a Comment